Gevarieerde menukaart

À la carte genieten

Koude voorgerechten

Carpaccio

Zalm op toast

Tonijnsalade op gemende sla

Salade chorizo

 

Warme voorgerechten

Soep van de dag

Licht gebonden lente-uiensoep met croutons

Gebakken champignons op toast

Gebakken gamba’s met knoflooksaus

 

Hoofdgerechten

Biefstuk van de haas, met pepersaus

Kipfilet a la piripiri met huisgerookt spek

Varkenshaas op Oosterse wijze

Spareribs zoet/zuur

Pasta met romige kip

Zalmmoot met romige vissaus

Pangafilet met witte wijnsaus

Boerenschnitzel met ui, champignon, ham, spek, aardappelen, wortelen, doperwten en bonen

Deze gerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites, rauwkost en warme groente

 Bij een seniorenportie wordt € 2,50 in mindering gebracht.

 

Desserts

Sorbet ‘De Beuk

Tsjechische honingnotentaart met vanille ijs

Dame blanche

Vanille ijs met salted caramelsaus

Citroenijs met munt

Hangop met rood fruit